Floww | één kraan voor alles!

Floww is nieuw, maar kent een rijke historie. Het gerenommeerde bedrijf Itho Daalderop, dat al sinds het einde van de 19de eeuw met slimme toepassingen innoveert in Nederlandse huishoudens, heeft floww in het leven geroepen.

Itho Daalderop heeft een schat aan ervaring op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve kwaliteitsproducten die (meer) comfort brengen in jouw huis. Voor floww geldt hetzelfde en dat laat het bedrijf zien met uitvindingen als de 3-in-1 kokendwaterkraan, de elektronische kraan (4-in-1) en de plintboiler.

Floww speelt in op uitstraling, kwaliteit en, heel belangrijk, plezier. En dat in combinatie met prijzen die lager liggen dan je verwacht. We willen jou bovendien niet lastigvallen met technische verhalen. Het leven is veel te leuk om je daarmee bezig te houden. We willen graag dat je kiest voor floww omdat jij onze slimme en stijlvolle producten wil hebben. Floww is een luxeproduct, maar wel betaalbaar. Een merk van deze tijd. Het uitgekiende ontwerp van de kranen verraadt jouw goede smaak. Niet opzichtig, maar ingetogen en verfijnd. Floww is positief en toegankelijk. En daarom wil je floww hebben.

Floww is ontwikkeld en gefabriceerd volgens moderne productiemethoden, en voldoet daarom aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Kokend water

Theezetten, pasta koken of tomaten ontvellen: een fluitje van een cent met floww in je keuken. Floww levert wanneer jij het nodig hebt, kokend water met een temperatuur van precies 100°C. Snel en gemakkelijk. En veilig, want de kokendwaterkranen zijn voorzien van onder meer een kindveilig bedieningsmechanisme.

Gezuiverd water

Al na een paar slokken proef je het verschil. Gezuiverd water smaakt zachter en puurder dan normaal kraanwater. Met dank aan het speciale floww-filter, dat het leidingwater ontdoet van smaakverstorende stoffen als chloor en kalk, maar niet van de gezonde mineralen. Je keukenapparaten profiteren ook van het gezuiverde water, want die blijven kalkvrij.

IJskoud gezuiverd water

Water met een (instelbare) temperatuur tussen de 4°C en 7°C. IJskoud, puur én zacht van smaak. Niet uit een fles, maar vers uit de kraan. Floww levert het op afroep, zodat je er direct van kunt genieten. Dubbel, want elke liter ijskoud gezuiverd water is vijfmaal goedkoper dan een literfles mineraalwater. Zo smaakt het nog beter.