Keukentegels

De mooiste keukentegels

Heeft u plannen om uw keuken te renoveren en zoekt u hiervoor wandtegels? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo. Marboma is dé specialist voor uw keukentegels. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tegels en een aantal ervan zijn in onze showroom keukens te bewonderen aan de wand. Zo kunt u een perfecte indruk krijgen hoe een wandtegel eruit ziet wanneer deze geplakt is op de muur. U kunt naar hartenlust combineren met de wandtegels in combinatie met onze meubels en vloertegels.

Keukentegels

Plan direct een adviesgesprek.

Sfeer proeven bij Marboma! Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Laat u verrassen door de verschillende keukentegels en sfeervol ingerichte keukens. Wij staan voor u klaar met een lekker kopje koffie en een deskundig advies!

Meerdere soorten wandtegels

Wij leveren diverse soorten keukentegels zoals de reguliere gebakken tegels, maar ook natuurstenen tegels en prachtige Portugese tegels die van cement gemaakt zijn en een unieke sfeer kunnen maken in uw nieuwe keuken.

Laat het doen door onze vakmensen of doe het zelf

Keukentegels lijmen op de muur is tegenwoordig goed zelf te doen, maar mocht u hierover twijfelen: wij doen het graag! Dan bent u verzekerd dat de tegels goed gemonteerd zijn, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe keuken.

Bezoek onze showroom

Kom gerust eens langs in onze showroom in Borculo. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, geheel vrijblijvend!

Keukentegels
Chat met ons

Een afspraak maken

Bij Marboma geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat we uw droom keuken, badkamer of vloer kunnen omzetten in werkelijkheid.

Tijdens de afspraak wordt u ontvangen in onze sfeervolle showroom, waar u kunt genieten van een warm welkom en een kopje koffie. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken.
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×