Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

De mooiste keukentegels tegen de wand

Heeft u plannen om uw keuken te renoveren en zoekt u hiervoor wandtegels? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo. Marboma is dé specialist voor uw keukentegels. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tegels en een aantal ervan zijn in onze showroom keukens te bewonderen aan de wand. Zo kunt u een perfecte indruk krijgen hoe een wandtegel eruit ziet wanneer deze geplakt is op de muur. U kunt naar hartenlust combineren met de wandtegels in combinatie met onze meubels en vloertegels.

Meerdere soorten wandtegels

Wij leveren diverse soorten keukentegels zoals de reguliere gebakken tegels, maar ook natuurstenen tegels en prachtige Portugese tegels die van cement gemaakt zijn en een unieke sfeer kunnen maken in uw nieuwe keuken.

Laat het doen door onze vakmensen of doe het zelf

Keukentegels lijmen op de muur is tegenwoordig goed zelf te doen, maar mocht u hierover twijfelen: wij doen het graag! Dan bent u verzekerd dat de tegels goed gemonteerd zijn, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe keuken.

Bezoek onze showroom

Kom gerust eens langs in onze showroom in Borculo. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, geheel vrijblijvend!

    Direct contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?

    formulierafbeelding

    DhrMevr