Portugese tegels

Het mooiste Portugese keramiek

Wilt u eens wat anders op uw huidige vloer en zoekt u een alternatief voor de huidige fabrieksmatig geproduceerde vloer en wandtegels. Kijk dan eens naar Portugese tegels. Want deze tegels zijn werkelijk het alternatief om een sfeer bij u in huis te creëren die zijn gelijke niet kent. Marboma in Borculo levert Portugees keramiek uit voorraad van de allerbeste kwaliteit. Onze showroom is niet veraf gelegen vanaf Groenlo, Lichtenvoorde, Ruurlo, Neede, Eibergen, Diepenheim en Lochem.

Een groot assortiment Portugees keramiek

Marboma heeft een uitgebreid assortiment Portugees keramiek op voorraad liggen. Enkele vloeren zijn te zien in in onze showroom waar u kunt zien welke sfeer je krijgt wanneer dit prachtige keramiek is neergelegd op een vloer. Het tegelwerk uit Portugal zijn uitstekend van kwaliteit en voldoen aan de zwaarste eisen die tegenwoordig gesteld worden. Wij staan in ieder geval garant voor top klasse wanneer u bij ons dit fantastische keramiek koopt.

Hoe worden tegels in Portugal gemaakt

Een Portugese tegel maken is in de basis vrij simpel maar om het goed te doen is vakmanschap nodig. Portugese tegels zijn cementtegels waarbij het mogelijk is om in het cement motieven aan te leggen om er een prachtige tegel van te maken. De Moren hebben deze techniek in het verleden naar Portugal gebracht en tot op heden is de cement tegel nog steeds erg populair. In het verleden hebben de grote architecten zoals Gaudi ook gebruik gemaakt van tegels uit Portugal.

Een milieuvriendelijke tegel

Portugese tegels zijn niet alleen mooi. Ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Er hoeft niet gebakken te worden. Er zijn geen chemicaliën nodig en de basis materialen zijn cement, water en pigment. Het echte authentieke

Portugese keramiek is ook met de hand gemaakt en daarom is zelfs vaak elke tegel weer uniek. Het betekent wel dat de tegel niet de moderne eigenschappen heeft zoals moderne tegels die allemaal exact hetzelfde zijn. Nee, met een Portugese tegel brengt u een unieke sfeer in huis die met geen enkele andere tegel te vergelijken is.

Kom langs bij ons om het te zien

Aarzel niet langer en kom eens langs in onze showroom in Borculo om de Portugese tegels te zien. Ervaar het unieke van deze prachtige tegel en combineer met de verschillende mogelijkheden om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Onze showroom kunt u goed bereiken vanuit Lichtenvoorde, Neede, Ruurlo, Lochem, Diepenheim, Eibergen en Groenlo.

Chat met ons

Een afspraak maken

Bij Marboma geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat we uw droom keuken, badkamer of vloer kunnen omzetten in werkelijkheid.

Tijdens de afspraak wordt u ontvangen in onze sfeervolle showroom, waar u kunt genieten van een warm welkom en een kopje koffie. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken.
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×