De mooiste kranen voor de beste prijs

Sanitair is meestal de parel op een badkamer of een keuken en daarom moet het dik in orde zijn wanneer u in uw badkamer of keuken de kraan opendraait. Bij Marboma kunt u de kraan zonder zorgen opendraaien omdat wij alleen top kwaliteit leveren van de allerbeste merken. In onze sanitairwinkel in Borculo kunt u dagelijks van maandag tot en met zaterdag een kijkje nemen. En woont u in de omgeving van Ruurlo, Groenlo, Diepenheim, Lichtenvoorde, Lochem, Neede of Eibergen dan is onze showroom snel bereikt. Onze sanitairwinkel heeft regelmatig aanbiedingen waar u gebruik van kunt maken om uzelf te verzekeren van de beste prijs voor het beste sanitair.

Een winkel en een showroom in één

Onze sanitairwinkel is voorzien van een uitgebreide showroom waar ons sanitair compleet in is geïnstalleerd. U kunt in onze showroom naar hartenlust rondstruinen om zodoende een indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is en hoe de kranen en andere accessoires eruit zien als ze geïnstalleerd zijn uw keuken, badkamer of toilet. Laat u voorlichten in onze sanitairwinkel door onze specialisten en verzeker u ervan dat u altijd de beste keuze zult maken voor de beste prijs bij Marboma.

Het beste sanitair dat verkrijgbaar is

In de sanitairwinkel kunt u het beste sanitair kopen dat verkrijgbaar is. Met een advies van onze medewerkers kunt u er zeker van zijn dat u altijd de beste aankoop doet en dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop. Kijk eens in de lijst met het sanitair dat wij aan u kunnen leveren en overtuig u van ons uitgebreide assortiment.

Een klein overzicht van het assortiment van onze sanitairwinkel

  • sanitairwinkel met breed aanbodToiletten
  • Afvoeren
  • Keuken kranen
  • Ligbad kranen
  • Douche kranen
  • Bidets
  • Douche cabines
  • Systeem ligbaden
  • Whirlpools

Meer dan alleen sanitair

U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor meer dan alleen sanitair.
Wij leveren complete badkamers, keuken en toiletten. Wij kunnen voor u de gehele installatie verzorgen door onze vaklieden zodat u altijd de zekerheid heeft dat het sanitair op de juiste manier geïnstalleerd is voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Onze winkel staat open voor u

Kom eens langs om een kijkje te nemen in onze sanitairwinkel en loop eens op uw gemak door onze showroom in Borculo om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is. Woont u in de buurt van Groenlo, Ruurlo, Diepenheim, Eibergen, Neede, Lichtenvoorde of Lochem dan bent u zo bij onze sanitairwinkel. Maak er een leuke middag van om eens lekker vrijblijvend rond te lopen in onze showroom.