SCHMIDT KEUKENS

Maatwerk, al 80 jaar lang

Het is al meer dan 80 jaar geleden dat Schmidt is ontstaan uit een familie van ambachtsondernemers die van hun vak en hun klanten houden.

Schmidt Keukens biedt een breed scala aan keukenideeën: van modern-avantgardistische keukens tot modellen met een klassieke vormgeving en kleurschema tot natuurlijk werkende landelijke keukens.

Keukenmerken Werkbladen

SCHMIDT’S VERSCHILLENDE STIJLEN KEUKENS

DESIGN

Designkeukens bij Schmidt zijn strak en minimalistisch.    Een architecturale lijn die uit grote opbergvolumes bestaat, vaak zonder handgreep en met een centraal eiland dat het culinaire genot onderstreept. Onder de fronten en het werkblad zitten schatten van opbergoplossingen verstopt, afgestemd op uw noden. Uw op maat gemaakte designkeuken, zij het in een glanzend witte afwerking of verwarmd met hout, weerspiegelt uw levensstijl.

EIGENTIJDS

Onze moderne keukens weerspiegelen de elegantie van goed omlijnde ruimten. Mooie materialen waarin u zichzelf herkent, verfraaid met eenvoudige en verfijnde details. Sierlijke materialen zoals glas of lak voeren de boventoon. We smelten voor donkere kleuren en edele materialen, zoals notelaar of marmer, zonder de comeback van goud in uw interieur te vergeten! Creëer de sfeer van een herenhuis of een chic, statig appartement: een tijdloze verfijning die kracht wordt bijgezet met moderne meubels en de toegankelijke luxe van het maatwerk van Schmidt.

MODERN

De moderne “made in Schmidt” keukens zullen vooral in de smaak vallen bij liefhebbers van comfort en design. Op zoek naar luxe en welzijn in een natuurlijk en rustgevend kader? Dan zal de minerale of plantenlook van steen of licht hout u vast weten te bekoren. Een Scandinavische of etnisch-chique keuken? U mag sowieso rekenen op rust, eenvoud en luxe.

RUSTIEK

De landelijke look door de ogen van Schmidt! Voor de nostalgische liefhebbers van oude huizen, brocante en vintage, van retro-chic of authentiek ambachtswerk. U droomt van een houten keuken in een heel chique stijl om op zondag heerlijk in te cocoonen? Dit warme en duurzame materiaal is uitgegroeid tot een elegant en verfijnd product. Verwen uw 5 zintuigen met de strakke en perfect evenwichtige lijnen van een centraal eiland zonder handgrepen en een grote werktafel met duidelijke nerven.

INSPIRATIE

    Direct contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?

    formulierafbeelding
    DhrMevr