Vloertegels

De beste plavuizen voor de beste prijs

Heeft u een keuken of een badkamer waar u de vloertegels van wilt vervangen of heeft u plannen voor een nieuwe keuken of badkamer? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo. Wij hebben een uitgebreid assortiment vloertegels en wandtegels van de allerbeste kwaliteit en kunnen u het beste advies geven om van uw keuken of badkamer de mooiste te maken.

Een uitgebreid assortiment

Marboma levert diverse soorten vloertegels die zowel gelijmd kunnen worden en in het cement gelegd kunnen worden. Wij leveren handgebakken tegels maar ook andere soorten. Al onze vloertegels zijn van de allerbeste kwaliteit en u kunt altijd bij ons meer tegels meenemen dan nodig is om deze later weer terug te brengen als u ze niet nodig heeft. En heeft u een keer een beschadiging aan uw plavuizen dan zoeken wij de tegel op in ons assortiment of we bestellen een aantal tegels opnieuw voor u.

Vloertegels

Plan direct een adviesgesprek.

Sfeer proeven bij Marboma! Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Laat u verrassen door de verschillende badkamer- en toiletopstellingen en sfeervol ingerichte keukens. Wij staan voor u klaar met een lekker kopje koffie en een deskundig advies!

Vloertegels

Door ons gelegd of het zelf doen

U kunt de tegels door ons laten leggen maar u kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen. Wij laten u ook dan niet aan uw lot over en leggen u uit hoe de plavuizen gelegd moeten worden en geven u alle materialen die u nodig heeft om de vloertegels op de juiste manier geplaatst te krijgen. Onze plavuizen kunnen gelijmd worden maar ze kunnen ook direct op een cement vloer gelegd worden.

Ook wandtegels van de beste kwaliteit

Wij leveren niet alleen vloertegels maar ook de wandtegels. Combineer onze plavuizen voor uw vloer met de wandtegel die er het beste bij past om tot het mooiste resultaat te komen. Probeer bij ons de diverse combinaties in onze showroom om zelf te bepalen welke wandtegel het beste past bij uw huidige vloer of de plavuizen die u bij ons wilt aanschaffen.

Inspiratie.

Marboma helpt graag met uw droom werkelijkheid te maken, of dit nou gaat om een keuken of een badkamer, Marboma doet het allemaal. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Laat u inspireren door mensen die u voor gingen! Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom voor advies.

Kom langs om ons assortiment te bekijken

U zult niet snel klaar zijn wanneer u bij ons langskomt om ons assortiment vloertegels te bekijken.

Neem gewoon eens op uw gemak een kijkje vanuit in onze showroom in Borculo en bekijk hoe de vloertegels eruit zien wanneer ze gelegd zijn in een keuken of een badkamer.

Vloertegels

Chat met ons

Een afspraak maken

Bij Marboma geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat we uw droom keuken, badkamer of vloer kunnen omzetten in werkelijkheid.

Tijdens de afspraak wordt u ontvangen in onze sfeervolle showroom, waar u kunt genieten van een warm welkom en een kopje koffie. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken.
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×