Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

De beste plavuizen voor de beste prijs

Heeft u een keuken of een badkamer waar u de vloertegels van wilt vervangen of heeft u plannen voor een nieuwe keuken of badkamer? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo. Wij hebben een uitgebreid assortiment vloertegels en wandtegels van de allerbeste kwaliteit en kunnen u het beste advies geven om van uw keuken of badkamer de mooiste te maken.

Een uitgebreid assortiment

Marboma levert diverse soorten vloertegels die zowel gelijmd kunnen worden en in het cement gelegd kunnen worden. Wij leveren handgebakken tegels maar ook andere soorten.

Al onze vloertegels zijn van de allerbeste kwaliteit en u kunt altijd bij ons meer tegels meenemen dan nodig is om deze later weer terug te brengen als u ze niet nodig heeft.

En heeft u een keer een beschadiging aan uw plavuizen dan zoeken wij de tegel op in ons assortiment of we bestellen een aantal tegels opnieuw voor u.

Door ons gelegd of het zelf doen

U kunt de tegels door ons laten leggen maar u kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen. Wij laten u ook dan niet aan uw lot over en leggen u uit hoe de plavuizen gelegd moeten worden en geven u alle materialen die u nodig heeft om de vloertegels op de juiste manier geplaatst te krijgen. Onze plavuizen kunnen gelijmd worden maar ze kunnen ook direct op een cement vloer gelegd worden.

Ook wandtegels van de beste kwaliteit

Wij leveren niet alleen vloertegels maar ook de wandtegels. Combineer onze plavuizen voor uw vloer met de wandtegel die er het beste bij past om tot het mooiste resultaat te komen. Probeer bij ons de diverse combinaties in onze showroom om zelf te bepalen welke wandtegel het beste past bij uw huidige vloer of de plavuizen die u bij ons wilt aanschaffen.

Kom langs om ons assortiment te bekijken

U zult niet snel klaar zijn wanneer u bij ons langskomt om ons assortiment vloertegels te bekijken.

Neem gewoon eens op uw gemak een kijkje vanuit in onze showroom in Borculo en bekijk hoe de vloertegels eruit zien wanneer ze gelegd zijn in een keuken of een badkamer.

    Direct contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?

    formulierafbeelding
    DhrMevr