Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

De mooiste en beste wandtegels

Wat is er mooier dan een badkamer met prachtige wandtegels die juist die sfeer uitstralen die u zo graag wilt hebben? Wij kunnen die wandtegels aan u leveren. Marboma heeft in de showroom in Borculo een uitgebreid assortiment aan wandtegels beschikbaar die u naar hartenlust kunt combineren met de vloertegels die u op het oog heeft.

De specialist voor badkamer en keuken

Marboma is de specialist voor uw badkamer en keuken. Wij leveren alles wat u maar kunt bedenken voor badkamers en keukens zoals wand en vloertegels, laminaat, sanitair, badkamermeubels en complete keukens. In onze showroom hebben wij diverse keukens en badkamers geïnstalleerd die u kunt bekijken en vergelijken. In onze opslag hebben wij vrijwel alles op voorraad en in onze tegelshowroom kunt u de wandtegels uitzoeken die past bij uw idee voor uw nieuwe badkamer of keuken.

Een ruime keuze aan tegelwerk

Wij hebben een ruime keuze aan wandtegels voor u beschikbaar welke u naar hartenlust kunt vergelijken. U kunt de wandtegels met de vloertegels combineren en u kunt gebruik maken van onze aanbiedingen die wij regelmatig lanceren. Profiteer van de vakkennis van onze medewerkers en laat u adviseren in uw keuze van de juiste wandtegel voor uw keuken of badkamer.

Zelf op de muur plakken of laten doen

Een wand betegelen is eigenlijk een stukje vakwerk waarvan je wel moet weten wat je doet. Het komt meestal niet meteen naar voren wanneer een wandtegel niet goed vast zit. Dit gebeurd vaak pas na jaren wanneer de muur gaat krimpen of uitzetten. Het gevolg is loszittende tegels die er uiteindelijk zelfs uit kunnen vallen. Wilt u echt zeker weten dat ze goed zitten dan is een tegelzetter de beste optie. Wilt u het zelf doen dan geven wij u de adviezen en materialen zodat u zelf aan de slag kunt.

Kom langs en zoek uw tegels uit

Bent u benieuwd geworden welke wandtegels wij allemaal aan kunnen bieden? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom in Borculo. U kunt vrij rondstruinen in onze winkel, badkamers en keukens met elkaar vergelijken en wanneer u vragen heeft dan staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

    Direct contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?

    formulierafbeelding

    DhrMevr