OVER MARBOMA

Wij zijn al bijna 30 jaar specialist in ons vakgebied en staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wanneer u uw toilet, badkamer of keuken gaat verbouwen, renoveren of nieuwbouw komt u voor veel keuzes te staan. Wat voor de één een geweldig leuke periode is, is voor anderen niet echt een tijd waar naar uitgekeken wordt. Marboma helpt u graag.

Bij Marboma houden we van korte lijnen. Duidelijke en efficiënte communicatie met u, maar ook met onze leveranciers. Doordat we een totaalconcept bieden kunt u uw keuken-, of badkamerverbouwing helemaal uit handen geven. U heeft één offerte en één contactpersoon. Wij regelen alles voor u en houden u uiteraard goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

over ons marboma

Een stukje geschiedenis van ons bedrijf…

Het begon in 1990, toen Vincent Klein Gunnewiek na het afronden van de MAS opleiding in Enschede de firma VAM Klein Gunnewiek in Beltrum begon. Van origine was Vincent tegelzetter, maar vanwege een scheurtje in zijn ruggenwervel schoolde hij zichzelf om tot hovenier/tuinarchitect.

Al snel werd het drukker en drukker bij VAM Klein Gunnewiek. Men wist de firma niet alleen te vinden voor hovenierswerk, óók de vraag naar tegelwerk nam toe. Daarom besloot Vincent om naar de KvK te stappen en zich toch als tegelzetter in te schrijven. Ook kreeg het bedrijf in die tijd de nieuwe naam Marboma – niet omdat de naam Klein Gunnewiek het niet goed deed, maar daar waren er al zoveel van in Beltrum.

De start van Marboma vof

Zoon Bjorn Klein Gunnewiek werkte intussen als tegelzetter bij Wieland in Lichtenvoorde. Bij dit bedrijf ging Vincent in 2000 ook aan de slag als uitvoerder/projectleider. Met Marboma verkocht hij op dat moment lijmen en tegelzettersproducten.

In 2003 besloten Vincent en Bjorn om de stap te zetten: samen gingen ze verder in Marboma vof. Terwijl Bjorn op pad ging met zijn Golf en aanhanger met zeil reed Vincent rond in zijn Ford Transit. Wat volgde was een lange verbouwing van de ligboxenstal tot showroom aan de Avesterweg in Beltrum. Hier konden klanten hun badkamer of tegels uitzoeken, waarna Marboma de hele badkamer(verbouwing) verzorgde.

Verhuizen naar Borculo en een nieuwe tak: keukens

Toen het in januari 2012 tijd werd voor een nieuwe showroom en Marboma zich vestigde naast Oldenboom Keukens in Borculo, hielden Bjorn en Vincent zich inmiddels vooral bezig met tegels, sanitair, tegelwerken en vloeren. Bjorn bleef in de showroom, Vincent ging de weg op om badkamers te verbouwen. Dit in samenwerking met diverse ZZP’ers.

Een jaar na de verhuizing naar Borculo sloot Oldenboom Keukens zijn deuren. Marboma kocht de inventaris op en dus werd het ‘Marboma Keukens – Badkamers – Vloeren’. Tot 2016 hebben Bjorn en Vincent samen aan het roer gestaan. Daarna besloot Vincent om een stap terug te doen. Marboma werd in dat jaar een eenmanszaak.

Lekker wonen begint hier

Vanaf 2019: het jaar waarin Marboma een bv werd en met eigen vakmensen in dienst zich nog steeds sterk maakt voor een totaalconcept. Dat betekent dat u voor de gehele verbouwing in combinatie met een nieuwe keuken, badkamer of vloer bij Marboma terecht kunt. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe prettig het is om dit volledig uit handen te kunnen geven, aan één betrouwbare en ervaren partij.

Zien we u binnenkort in onze showroom?

    Direct contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?

    formulierafbeelding

    DhrMevr

    Interesse in:*