Meer Informatie nodig? Neem contact op met Marboma

De mooiste voor uw badkamer

Wilt u dat uw badkamer echt de afwerking krijgt die het verdiend met een prachtig mooi meubel? Kom dan eens langs bij Marboma. Wij leveren de mooiste badkamermeubels in diverse uitvoeringen en groottes. Met een meubel van ons in uw badkamer creëert u het mooiste resultaat en functionaliteit die er zijn mag. Kom eens langs in onze showroom in Borculo welke ook uitstekend te bereiken is vanuit Lochem, Neede, Lichtenvoorde, Ruurlo, Diepenheim, Groenlo en Eibergen en proef de sfeer om te weten hoe uw badkamermeubel zal staan in uw badkamer.

Kom eens langs om te kijken

Wilt u zelf eens een kijkje nemen bij ons in Borculo? Dat kan uiteraard. Onze showroom is niet ver gelegen van Ruurlo, Lochem, Groenlo, Diepenheim, Eibergen, Neede en Lichtenvoorde. De koffie staat klaar en struin lekker een paar uur geheel vrijblijvend door onze showroom om onze badkamermeubels te bekijken. Combineer zelf  een badkamermeubel naar uw keuze en overtuig uzelf van onze kwaliteit en lage kostprijs.

Door ons installeren of zelf doen

U kunt ervoor kiezen om de badkamermeubels door ons te laten installeren maar wij kunnen het ook voor u doen. Onze vaklieden weten exact hoe de meubels geplaatst moeten worden en zorgen ervoor dat al het installatiewerk zoals kranen en afvoeren op de juiste manier geïnstalleerd worden. Besluit u om het zelf te doen dan krijgt u van ons de instructies en de materialen. Wij geven u graag het advies hoe het meubel geplaatst moet worden.

    Direct contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?

    formulierafbeelding

    DhrMevr

    Interesse in:*