De markt voor uw badkamer

Bent u op zoek naar een winkel of een markt waar u uw badkamer kunt uitzoeken? Of zoekt u sanitair en ander accessoires voor uw huidige badkamer? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo. Wij hebben de beste badkamermarkt die er te vinden is in de regio. Bij ons kunt u vrijwel alles vinden voor uw badkamer tegen de beste prijzen. Woont u in de omgeving van Ruurlo, Groenlo, Diepenheim, Lichtenvoorde, Neede, Lochem of Eibergen? Dan is onze badkamermarkt niet veraf gelegen.

De mooiste badkamer spullen

Marboma is niet zomaar een winkel waar u badkamer spullen kunt kopen. Wij zijn een echte badkamermarkt met vrijwel alles in het assortiment voor badkamers, keuken en toiletten. Bij ons kunt u de beste aanbiedingen vinden voor uw badkamer zoals whirlpools, ligbaden, sanitair, wand en vloertegels en nog veel meer. Kom gewoon eens langs op uw vrije zaterdag en struin door onze badkamermarkt en showroom om de spullen te vinden die u zo graag zou willen hebben.

Badkamers voor elk budget

Wij leveren badkamers voor elke beurs. Het maakt ons niet uit of u een badkamer nodig heeft voor uw huidige kleine beperkte ruimte of een complete badkamer met whirlpool, sauna en douche cabine. U bent altijd welkom bij ons. Bij ons kunt u in de showroom de badkamers bekijken en ideeën opdoen voor uw badkamer. Een middag struinen in onze badkamer is een leuk uitje. U doet ideeën op, kunt profiteren van onze aanbiedingen en u kunt de meeste spullen uit onze voorraad meteen meenemen.

Wat leveren wij allemaal

Het is eigenlijk teveel om op te noemen maar we willen de belangrijkste er graag uitlichten. Veel is direct beschikbaar in onze badkamermarkt. Profiteer ook van onze aanbiedingen die wij regelmatig hebben in onze badkamermarkt. Is uw keuze niet op voorraad dan bestellen wij het voor u. En hebben wij uw wens helemaal niet in het assortiment dan zoeken wij het voor u op om het voor u te bestellen.
Hieronder een kleine opsomming van onze producten.

  • Badkamers
  • Keukens
  • Badkamer meubels
  • Toiletten
  • Douche cabines
  • Ligbaden
  • Sanitair
  • Keukenapparatuur
  • Wand en vloertegels

badkamermarkt in uw regio

badkamermarkt in uw regio

Kom langs om uw spullen uit te zoeken

Twijfel niet langer en kom gewoon eens langs bij ons in Borculo. Onze showroom en badkamermarkt is dagelijks geopend op de weekdagen en zaterdag. Er wordt gratis koffie geschonken en onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Onze badkamermarkt is niet veraf gelegen van Lichtenvoorde, Eibergen, Diepenheim, Groenlo, Ruurlo, Neede en Lochem.