Een nieuwe keuken voor de beste prijs

Heeft u plannen om een nieuwe keuken te kopen en zoekt u hiervoor de beste prijzen in combinatie met de beste kwaliteit? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo. Want wij zijn de specialisten in het leveren van keukens en alles wat er verder voor nodig is om uw keuken helemaal compleet te maken. Een keuken kopen bij ons betekent kwaliteit, een goede prijs en de beste service. Woont u in Lichtenvoorde, Neede, Eibergen, Ruurlo, Diepenheim, Groenlo of Lochem? Kom dan eens langs bij ons.

Scherp geprijsde Keukens kopen

Een ruime keuze en topkwaliteit

Marboma levert alleen het beste voor de beste prijs. Al onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en blinken uit in duurzaamheid. Onze medewerkers zijn allemaal specialisten die niet alleen een keuken kunnen verkopen maar ook alles weten wat er bij komt kijken om een keukenparadijs helemaal af te maken. Een keuken kopen bij ons betekent dus niet dat u alleen maar af hoeft te rekenen maar dat u maximale ondersteuning krijgt van ons om de keuken tot datgene te maken wat u voor ogen heeft gehad.

Een ruim aanbod van sanitair

Keukens zijn niet compleet als er niet nagedacht wordt over het sanitair. Dat doen we dus ook. U kunt bij ons de mooiste kranen kopen voor de beste prijs en leveren ook alle aansluitingen die nodig zijn om het helemaal af te maken. Verder kunt u bij ons diverse accessoires kopen zoals handgrepen, lade dempers en alles wat er tegenwoordig maar te krijgen is om keukens echt helemaal af te maken.

Zelf installeren of laten doen

Een keuken kopen bij ons betekent niet dat wij u wegsturen zonder dat duidelijk is wie het installatie werk gaat doen. Wilt u het zelf doen dan geven wij u graag de adviezen. Wilt u het laten doen dan hebben wij de vaklieden beschikbaar die al het installatie werk voor u kunnen uitvoeren.

Keuken kopen? Bezoek onze showroom

Woont u in Lichtenvoorde, Ruurlo, Groenlo, Diepenheim, Eibergen, Lochem of Neede? Dan is onze showroom in Borculo niet veraf gelegen. Maak er een leuk middagje uit van door bij ons langs te komen en de keuken te kopen die u op het oog heeft. Niets is verplicht bij ons, u hoeft dus niet meteen te kopen. Al onze adviezen zijn geheel vrijblijvend en onze medewerkers maken met alle plezier de offerte voor u die zich kan meten met de beste die er te krijgen zijn.