Een keuken met allure

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken of gaat u binnenkort uw nieuwe woning betrekken en bent u op zoek naar een nieuwe? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo. Wij leveren de mooiste keukens en installeren deze ook voor u. Wij zijn goed te bereiken vanuit Lochem, Groenlo, Lichtenvoorde, Eibergen, Diepenheim, Neede en Ruurlo. Kies bij ons de keuken uit van uw keuze en laat u adviseren door onze specialisten om het mooiste uit uw nieuw kookdomein te halen.

Een ruime keuze aan keukens

In onze showroom zult u ervaren wat het betekent wanneer een keukenleverancier een ruime keuze heeft. Want wij hebben die keuzes voor u. Bij ons kunt u uw keuken geheel naar eigen wens samenstellen. Wij leveren alle randapparatuur zoals ijskasten, afwasmachines, magnetrons en nog meer en vele kranen met het mooiste design. Laat onze medewerkers u adviseren en hun ideeën aanbrengen waar u misschien nog nooit over heeft nagedacht.

Voor elk budget een geschikte keuken

Wij denken ook aan de kleine beurs en leveren net zo graag een budget keuken als een uitgebreide met kookeilanden en andere opties. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om voor een laag budget een mooi resultaat te verkrijgen dan kan dat bij ons. Wij weten hoe we die mogelijkheden zo kunnen benutten dat u een hele mooie nieuwe keuken krijgt voor het beste budget.

mooie Keuken

De mogelijkheden die wij aanbieden

Marboma levert de mooiste designkeukens en standaardkeukens. U heeft bij ons een ruime keuze om uw keuken geheel naar wens samen te stellen waarbij u vele opties kunt gebruiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een prachtig ruim kookeiland? Ervaar het gemak van de ruimte die u hiermee tot uw beschikking krijgt in uw kookruimte.

Ruime keuze aan tegels

Wij hebben ook een ruime keuze voor zowel de wandtegels als de plavuizen. Vele soorten zijn beschikbaar in verschillende designs en kleuren. Kijk eens naar onze prachtige Portugese tegels die het altijd goed doen en een sfeer creëren die niet te vergelijken valt met andere tegels.

Kom eens langs of neem contact op

Wilt u echt weten wat wij allemaal kunnen leveren kom dan eens langs bij ons in Borculo. Woont u in de buurt van Ruurlo, Diepenheim, Lochem, Eibergen, Neede, Lichtenvoorde of Groenlo? Dan is onze showroom goed te bereiken. Uw nieuwe keuken uitzoeken wordt dan een leuk uitje waarbij u op uw gemak en geheel vrijblijvend bij ons kan rondkijken. En met het advies van onze specialisten bent u er tevens zeker van dat u het mooiste resultaat krijgt.