Sanitair

Het beste sanitair voor de laagste prijs

Heeft u plannen om uw keuken of badkamer te voorzien van nieuw sanitair of bent u van plan om een nieuwe badkamer of keuken te laten plaatsen en zoekt u hiervoor goed sanitair? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo.

Een badkamer of keuken is pas echt af met goed en mooi sanitair. Of het nu gaat om een kraan, een toilet of zelfs de afvoer. Wij leveren alle sanitaire topmerken en hebben in onze showroom de meeste modellen ook tentoongesteld. Met onze sanitaire aanbiedingen bent u altijd verzekerd van de beste prijs en topkwaliteit waar u nog lang en onbezorgd plezier van zult hebben.

Complete badkamers

Wij leveren niet alleen sanitair maar ook complete badkamers en keukens. Kom eens langs bij ons om uzelf te overtuigen van onze mogelijkheden om een compleet pakket aan te bieden.

Probeer in onze showroom alle mogelijkheden die wij beschikbaar hebben en combineer naar hartenlust om te ervaren hoe een badkamer of keuken eruit kan zien met onze sanitaire mogelijkheden.

Kom eens op bezoek in onze showroom

Wilt u wel eens zien wat wij allemaal leveren? Kom dan eens langs bij ons in Borculo en ervaar zelf het grote aanbod dat wij voor u klaar hebben. U kunt in de showroom zelf rondwandelen om zelf te ervaren hoe het sanitair eruit ziet wanneer het geïnstalleerd is.

Chat met ons

Een afspraak maken

Bij Marboma geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat we uw droom keuken, badkamer of vloer kunnen omzetten in werkelijkheid.

Tijdens de afspraak wordt u ontvangen in onze sfeervolle showroom, waar u kunt genieten van een warm welkom en een kopje koffie. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken.
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×