Een showroom met de mooiste keukens

Bent u van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen en wilt u wel eens zien welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kom dan eens langs bij Marboma in Borculo. Wij hebben in onze showroom verschillende showroomkeukens geïnstalleerd waar u zelf kunt ervaren hoe een keuken van een bepaald type eruit ziet als het compleet afgewerkt is. Marboma is dichtbij gelegen in de regio’s van Lichtenvoorde, Lochem, Neede, Groenlo, Eibergen, Diepenheim en Ruurlo.

Een ruim aanbod van keukens

Marboma is dé specialist op het gebied van keukens die geheel op maat kunnen worden gemaakt voor de beste prijs. In onze showroom hebben wij diverse showroomkeukens die u kunt bekijken en vergelijken. Naast de keukens leveren wij ook het tegelwerk, de plavuizen, het sanitair en accessoires zoals koelkasten, wasmachines, magnetrons en nog meer. Ervaar ook de sfeer van onze showroomkeukens die geheel afgewerkt zijn inclusief het tegelwerk op de wanden en op de vloer.

Ons aanbod met de vele opties

Bij het bezichtigen van onze showroomkeukens kunt u zelf ervaren welke opties er allemaal beschikbaar zijn en wat de functionaliteit is van deze opties. U bent geheel vrij om zelfstandig zonder tussenkomst van onze medewerkers rond te struinen in onze showroom om zodoende tussen de showroomkeukens een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is. Wilt u advies van onze medewerkers dan staan ze met alle plezier klaar voor u om u de mogelijkheden uit te leggen.

Het tegelwerk ook door ons geleverd

Wij leveren niet alleen de keukens maar ook het tegelwerk.

Al onze showroomkeukens zijn compleet voorzien van zowel wandtegels als plavuizen zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn om uw keuken geheel naar uw wens te maken.

showroomkeukens tegen scherpe prijzen

Kom langs of bel ons op voor meer informatie

Wilt u weten wat wij allemaal kunnen leveren? Kom dan eens kijken naar onze showroomkeukens in Borculo om het zelf te zien wat wij allemaal leveren en wat de mogelijkheden zijn. Onze showroom is goed te bereiken vanuit Groenlo, Lochem, Lichtenvoorde, Neede, Diepenheim, Eibergen en Ruurlo. Kom gewoon eens langs om een paar uur geheel vrijblijvend rond te struinen tussen onze showroomkeukens en overtuig uzelf van onze kwaliteit en service.