CORBEEL & GREVEN NATUURSTEEN

Strak vakwerk, conform de trends en met oog voor detail

Corbeel produceert prachtige werkbladen van natuursteen, kwartscomposiet zoals Diresco, Caesarstone en Silestone en keramische bladen waaronder Neolith. Hiervoor gebruiken zij de beste steensoorten, die helemaal naar wens worden afgewerkt. Perfect maatwerk in vorm, dikte, randafwerking of uitsparingen. Modern, speels, robuust, mat of glanzend.

Werkbladen

VROKLAGE

Meer dan 30 jaar ervaring in kunststof werkbladen

Producten worden met veel persoonlijke zorg geproduceerd. Dat wil zeggen dat alle basisproducten vooraf op kleur, model, etc. worden gecontroleerd. Spoelbakken worden stuk voor stuk gecontroleerd en nauwkeurig ingebouwd, alle koppelingen worden gepast en aan het einde van het proces worden alle werkbladen voorzien van de nodige toebehoren als bijvoorbeeld de pluggenset, de koppelbouten, de verstekveer en het onderhouds- en montageadvies.

Keukenmerken Werkbladen

EVOLVE

Gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken

Evolve is een familiebedrijf dat met passie werkt aan innovaties op het gebied van beton. Evolve maakt lichtgewicht en onderhoudsvrije betonproducten, waaronder betonnen werkbladen.

Werkbladen

FRANKE RVS

Tijdloze roestvrijstalen werkbladen

De Franke roestvrijstalen werkbladen- en achterwanden zijn een blikvanger in de keuken. Franke levert roestvrijstalen werkblad oplossingen in de keuken en heeft een ruim assortiment met veel mogelijkheden, variërend van standaard oplossingen tot speciaal op maat gemaakte bladen.

Werkbladen

STUART

Terazzo en betonnen werkbladen

Maatwerk van de bovenste plank. StuArt Werkbladen levert prachtige terazzo en betonnen werkbladen. Ook is er de mogelijkheid om terrazzo en betonnen aanrechtbladen ter plekke te laten produceren, waardoor een naadloos aanrechtblad mogelijk is.

Werkbladen

    Direct contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?

    formulierafbeelding

    DhrMevr