Werkbladen

Bij Marboma is er ruime keuze in de verschillende werkbladen. Het assortiment bestaat uit diverse kleuren, soorten, randafwerking en materialen. Elke keuken is uniek en onze werkbladen worden uiteraard op maat gemaakt voor uw keuken.

Met een granieten werkblad haal je een fascinerend stuk natuur in huis. Graniet is een dieptegesteente dat is ontstaan door het ondergronds stollen van magma. Doordat graniet op grote diepte bij langzame afkoeling gestold is, hebben mineralen de tijd gehad om te kristallen te vormen. Graniet komt in vele kleuren en soorten.

Composieten werkbladen hebben een luxe uitstraling in vele verschillende kleuren en soorten. Doorgaans bestaat composiet uit 5% polyesterhars en 95% granietkorrels, kwarts en eventueel pigment. Onder hoge druk en temperatuur word dit tot een plaat gevormd.

Kunststof werkbladen zijn de laatste jaren erg doorontwikkeld in kleuren en mogelijkheden. Een kunststof werkblad heeft een ondergrond van watervast verlijmd multiplex met daarop een harde toplaag. De keukenbladen zijn glad van oppervlakte, niet poreus en daardoor hygiënisch en makkelijk schoon te houden.

Een terrazzo keukenblad biedt vele mogelijkheden wat betreft kleur en uitvoering. Elk individueel blad is maatwerk en qua kleuren helemaal aangepast naar wens. Terrazzo is geen massaproduct maar een keuze voor jaren. Ook tegelspoelbakken hebben vaak een passend karakter bij deze stijl welkbladen en behoren tot de mogelijkheden.

Chat met ons

Een afspraak maken

Bij Marboma geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat we uw droom keuken, badkamer of vloer kunnen omzetten in werkelijkheid.

Tijdens de afspraak wordt u ontvangen in onze sfeervolle showroom, waar u kunt genieten van een warm welkom en een kopje koffie. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken.
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×